Start verkoop Kogerhof Fase 2

Start verkoop Kogerhof Fase 2

Woensdag 19 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur op het kantoor van Thijssen Makelaardij in Zaandam, start de verkoop van Kogerhof Fase 2.

8 eengezinswoningen nabij het Zuideinde

De locatie ligt in het hart van Koog aan de Zaan aan de Breedweer, nabij het Zuideinde. Fase 2 bestaat uit 8 woningen met woonoppervlakten variërend van ca. 129 m² tot ca. 135 m². De prijzen beginnen bij € 309.000,-  v.o.n.

De architectuur van de woningen is karakteristiek en geeft een knipoog naar de rijke jaren ’30 architectuur en historische bebouwing binnen de buurt. Verderop in de straat zijn nagenoeg dezelfde woningen gerealiseerd door Van Braam-Minnesma.

De royale achtertuinen van gemiddeld 17,5m diep liggen pal zuid en direct aan het water, het water betreft een open vaarverbinding met de Zaan. De perceelgrootte varieert hierbij van ca. 148 m² tot ca. 205 m². De bergingen van de woningen zijn aan de zijkant van de woningen gesitueerd, waardoor deze allen vanaf de openbare ruimte bereikbaar zijn. Hierdoor zijn de achtertuinen direct gesitueerd aan het water zonder achterpad erlangs.

Alle informatie over de woningen en het plan Kogerhof 2 is te vinden op http://kogerhof.nl/