Onze Disciplines

Of het nu gaat om het verduurzamen van vastgoed, het in ere herstellen van een uniek historisch pand of een mooie nieuwe woonwijk realiseren. Met alle vakdisciplines onder één Zaans dak zetten wij onze ervaring en expertise efficiënt in om elke opdracht een optimaal resultaat te behalen; voor opdrachtgevers en bewoners.

Renovatie & Onderhoud

Een woning of gebouw renoveren en/of transformeren is méér dan vernieuwen en moderniseren. Dit vraagt om een uitgebalanceerde aanpak met gevoel voor kwaliteit, functionaliteit én stijl. Niet bij alle woningen worden bij een renovatie dezelfde werkzaamheden uitgevoerd. Met de opdrachtgever wordt gekeken wat echt noodzakelijk is en met de bewoners worden de specifieke wensen opgenomen. Met onze 10-dagen planning zorgen we ervoor dat renovaties in een kortere tijd en met een beperkte overlast voor de gebruikers kunnen worden uitgevoerd.

Restauratie | Holleman Santpoort

Holleman-Santpoort. Holleman Santpoort, lid van de Vakgroep Restauratie en in het bezit van het ERB-certificaat, beschikt over ervaren vakmensen die op de hoogte zijn van alle nieuwe bouwontwikkelingen gefundeerd op de kennis van bouwmethoden, vaardigheden en materialen uit het verleden.

Lees meer over het vakmanschap van Holleman Santpoort >>

 

Nieuwbouw

Op het gebied van nieuwbouwprojecten heeft Van Braam-Minnesma zich al vele jaren bewezen. Of het nu gaat om een (kleinschalig) woningbouwproject, een vrijstaande villa, kantoorgebouw of een schoolgebouw; Van Braam-Minnesma gaat hierbij praktisch en projectmatig te werk, waarbij Lean bouwen centraal staat.

Daarnaast kan Van Braam-Minnesma zich voor grootschalige nieuwbouwprojecten beroepen op de knowhow van moederbedrijf Thunnissen uit Heemstede. is een ontwikkelende aannemer met een omzet van ca. 100 miljoen. Door de bundeling van krachten kunnen we direct efficiënt gebruik maken van elkaars expertise.