Sonnavillehof Alkmaar

Sonnavillehof Alkmaar

Bouwers Van Braam-Minnesma heeft de intentie om de locatie aan de Kennemerstraatweg 215 te herontwikkelen naar woningbouw. De locatie betreft een voormalige bedrijfslocatie. De herontwikkeling omvat de sloop van de huidige bebouwing en de nieuwbouw van 10 grondgebonden woningen met bijbehorende voorzieningen.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan is om een gevarieerde woonwijk te realiseren met een goede aansluiting bij het vriendelijke karakter van de omgeving. Op deze website ziet u alvast de conceptplannen voor de nieuwbouw op de locatie.

Tijdens een inloopavond op 12 maart jl. zijn de conceptplannen ook gepresenteerd aan de omwonenden. De omwonenden konden op hun beurt ideeën uitwisselen met het projectteam. Op deze manier vertrouwen we erop om tot een optimaal plan te komen voor deze locatie, dat kan rekenen op draagvlak vanuit de omgeving.

Heeft u belangstelling en wilt u graag op de hoogte gehouden worden over de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in via sonnavillehof.nl/contact