[Z]aan de Wandel – Samen strijden tegen borstkanker!

[Z]aan de Wandel – Samen strijden tegen borstkanker!

Zondag 10 september vindt de zevende editie van [Z]aan de Wandel plaats. Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan een te realiseren inloophuis voor (borst-)kankerpatiënten in de Zaanstreek én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek. Het inloophuis, Centrum voor Leven met Kanker, Anna’s Huis vangt patiënten met kanker en hun naasten op. In Anna’s Huis leert men leven met een ander perspectief, niet de ziekte maar de kwaliteit van leven staat centraal. In november opent Anna’s Huis haar deuren op de Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum.

Voor dit fantastische doel gaat een super enthousiast team van collega’s van Van Braam-Minnesma,  15 kilometer door de Zaanstreek wandelen. Zij dragen graag hun steentje bij in de realisatie van dit fantastische initiatief.

Wil je geld doneren aan [Z]aan de Wandel?

Wil je graag meedoen aan de strijd tegen borstkanker met een financiële bijdrage aan Stichting [Z]aan de Wandel? Iedere donatie is van harte welkom! Ga naar de website www.zaandewandel.nl en twijfel niet, maar doneer!