Dammerszicht

Velserbroek

Dammerszicht

  • SECTOR nieuwbouw
  • LOCATIE Velserbroek
  • OPDRACHTGEVER Holleman Santpoort B.V.
PROJECTWEBSITE

Projectomschrijving

Dammerszicht bestaat uit de nieuwbouw van een appartementengebouw met 23 betaalbare en moderne koopappartementen. De appartementen zijn gelegen aan de H. Reptonstraat, een ideale locatie aan de rand van Velserbroek, omringd door natuur, maar toch dichtbij het gezellige centrum. Daarnaast ligt Spaarndam op een steenworp afstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum op ca. 1 kilometer afstand. Gaat u liever naar een grote stad? Het centrum van Haarlem bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand. U heeft dus alle voorzieningen binnen handbereik, maar bevindt zich toch in een rustige en bovenal vriendelijke woonomgeving in de Springerbuurt.

Het plan sluit aan op de stedenbouw en architectuur van de naastgelegen bebouwing en kenmerkt zich door de metselwerk architectuur. Ook de materialisering is overeenkomstig de naastgelegen bebouwing. De voorgevelrooilijn van het naastgelegen bouwblok wordt doorgezet en de bouwmassa bedraagt twee lagen met kap. De hoofdingang van het gebouw komt aan de H. Reptonstraat en achter het gebouw worden nieuwe parkeerplaatsen en bergingen gerealiseerd, deze worden bereikbaar door de doorgang in het midden van de nieuwe bebouwing.

De appartementen zijn standaard voorzien van 2 slaapkamers. Daarnaast zijn alle appartementen gelegen op de verdiepingen via de lift te bereiken. Vanwege de indeling en de bereikbaarheid zijn de appartementen geschikt voor iedere doelgroep, waaronder bijvoorbeeld starters en senioren die kleiner willen gaan wonen met alle vertrekken gelijkvloers.

CENTRALE LIGGING

Velserbroek is de perfecte uitvalbasis, u bent binnen een half uur in het centrum van Haarlem en met ca. 35 minuten bent u op Amsterdam Centraal. Houdt u meer van de natuur? De Westbroekplas is op loopafstand gelegen, het strand van IJmuiden ligt op ca. 10 kilometer afstand en er zijn diverse natuurgebieden op korte afstand, onder andere het recreatiegebied in Spaarnwoude en diverse parken, bossen en natuurgebied in de omgeving Santpoort, Driehuis en Bloemendaal