Van Braam-Minnesma en Holleman

Werken aan bijzondere projecten

Onze bedrijven bieden ruime ontplooiingskansen aan medewerkers. Zo bouw je niet alleen aan bijzondere projecten, maar ook aan je toekomst en carrière.

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Niet alleen voor de individuele medewerker, maar ook vanuit het oogpunt van kwaliteit van onze organisatie.

Open Sollicitatie

Is er op dit moment geen specifieke vacature waarop je wilt reageren, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe en uitdagende functie?

Wij komen graag in contact met ervaren kandidaten, alsook  schoolverlaters, met name op het gebied van project- en werkvoorbereiding, BIM-modellering en uitvoering.

 

IETS VOOR JOU?

Reageren kan door een e-mail te sturen naar info@braam-minnesma.nl of info@hollemansantpoort.nl met je sollicitatiebrief, motivatie en cv.

Studenten

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Bouwkunde stagiair(e)s en regelmatig hebben wij ruimte voor afstudeerders. Als stagiair bij Van Braam-Minnesma en/of Holleman kun je veel leren en beleven en maak je kennis met de aspecten van het bedrijfsleven.

Ben je voor minimaal drie maanden beschikbaar voor vier tot vijf dagen in de week? Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én een echte aanpakker? Maak dan je interesse kenbaar door te solliciteren!

 

IETS VOOR JOU?

Reageren kan door een e-mail te sturen naar info@braam-minnesma.nl of info@hollemansantpoort.nl met je sollicitatiebrief, motivatie en cv.